• Bel voor informatie of een
 • afspraak: 06 24 72 76 16

Bouwkundig tekenaar gezocht?

RVN cad-service verzorgt als bouwkundig tekenbureau volledige tekeningsets voor uw nieuw- en verbouwplannen in de woning- en utiliteitsbouw. Als bouwkundig tekenaar gezocht bent u dan ook bij ons aan het juiste adres voor uw particuliere of zakelijke project. Dit kan in samenwerking met een architect om ondersteuning te bieden vanaf de eerste schets, maar RVN cad-service geeft ook advies voor het verder uitwerken van een al bestaand concept tot aan het aanvragen van de vergunning.

Bouwkundig tekenaar

RVN cad-service als bouwkundig tekenaar gezocht

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij diverse tekeningsets samengesteld. Bij elke tekeningset is aangegeven wat er in het pakket zit. Deze tekeningen worden geheel in uw situatie getekend. Zo voorziet RVN cad-service als bouwkundig tekenaar gezocht u van unieke tekeningen voor het verkrijgen van een vergunning en/of voor het aanvragen van een offerte bij een aannemer.

Als de tekeningsets niet voldoende zijn, of u wilt graag nog een completer pakket, dan kunt u dit uitbreiden met andere diensten die wij aanbieden. Zo is RVN cad-service u ook graag van dienst met:

 • Omgevingsvergunningen: Vergunningstraject voor bouwen, milieu en ruimte als vervanging voor de verschillende losse vergunningen, zoals bouwvergunningen, watervergunningen en milieuvergunningen.
 • Bouwkundig advies: RVN cad-service voorziet u te allen tijde van het juiste advies. Vanaf de eerste afspraak is onze aanpak persoonlijk maar professioneel met passie, waarbij alle onderwerpen aan bod komen als: bouwfysische aspecten, bouwregelgeving en bouwplanontwikkeling.
 • Constructieberekeningen: Grotere verbouwingen vragen door de aanpassingen aan draagconstructies van uw woning of pand altijd om een constructieberekening. Dit geldt ook voor compleet nieuwe bouwwerken.

Voor bovenstaande diensten geldt te allen tijde dat uw wensen op de eerste plaats komen. Door ons ruime netwerk kunnen we uw project tegen een scherp tarief aanbieden.

Ja, ik ben geïnteresseerd in RVN cad-service als bouwkundig tekenaar gezocht!

Geïnteresseerd in wat RVN cad-service voor u kan betekenen als bouwkundig tekenaar gezocht? Wacht dan niet langer en vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Van ons mag u dan het volgende verwachten:

 • Wij sturen uw aanvraag direct door naar één van onze bouwkundigen.
 • Deze bouwkundige neemt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur, telefonisch contact met u op. Hierbij wordt globaal het plan doorgesproken zodat de officiële offerte opgesteld kan worden.
 • Als u akkoord geeft op de offerte bellen wij u op om een afspraak te maken of U verstrekt de tekenaar de informatie die nodig is om de bouwtekening voordelig naar uw wensen te kunnen maken. Dit kan tijdens natuurlijk ook tijdens het kennismakingsgesprek. Indien u nog niet beschikt over bruikbare tekeningen van de bestaande situatie kunt u uw situatie door onze professionals laten inmeten.
 • Onze bouwkundigen zijn op de hoogte van het geldende bouwbesluit en toetsen uw plan tevens aan het bestemmingsplan en geldende regelgevingen.
 • De tekenaar vraagt voor u een vergunning aan. In vrijwel alle gevallen zullen hiervoor de gemaakte tekeningen nodig zijn. Vaak zijn er ook constructieberekeningen nodig voor het aanvragen van een vergunning. Voor het maken van een constructieberekening kunt u onze bouwkundigen vragen naar het voordelige tarief. Het maken van een constructieberekening zit niet bij de prijs voor het aanvragen van bouwtekeningen en een vergunning inbegrepen. Na ontvangen van de omgevingsvergunning van uw gemeente kan de verbouwing of de bouw daadwerkelijk beginnen.
 • Zodra uw vergunning door u is ontvangen krijgt u een factuur toegestuurd.
 • Ook na het ontvangen van uw omgevingsvergunning kan RVN cad-service u van dienst zijn met bijvoorbeeld: offertes van aannemers, bouwbegeleiding, advies.

Wij bewaren uw tekeningen voor tenminste 7 jaar digitaal zodat u ze te allen tijde kan opvragen. Ook is het natuurlijk mogelijk de tekeningen te printen, zodat u een papieren versie heeft.

Garantie
Tot 6 maanden na de het aanvragen van uw vergunning heeft u garantie op de door ons gemaakte tekeningen. Mocht er iets in de bouwtekening niet correct zijn, dan krijgt u een gratis aanpassing. Uiteraard geldt dit niet indien u zelf nieuwe wijzigingen aan ons doorgeeft.

Menu