• Bel voor informatie of een
  • afspraak: 06 24 72 76 16

Woning verbouwen

Als je gaat verbouwen aan, op of rond je woning is het noodzakelijk dat dit goed uitgetekend is. Deze bouwtekeningen heb je nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen bij de gemeente, en bij de aannemer zodat hij jouw project kan realiseren. Wij gaan samen met jou er voor zorgen dat deze plannen duidelijk op papier komen en dat je over de juiste vergunningen beschikt. Zo voorkom je problemen en onverwachte hoge kosten.

Onze werkwijze

Wij helpen jou graag met het begeleiden van jouw verbouwing, hiervoor hebben we een service ontwikkeld die professionaliteit en vakkundigheid garandeert. Elke verbouwing is natuurlijk anders maar hier onder is onze algemene werkwijze te zien:

Gratis offerte en Adviesgesprek

Elk project beginnen wij met een gratis offerte en een advies gesprek. Met onze vakkundige service, unieke begeleiding en scherpe tarieven assisteren wij graag. Wij helpen je met een uniek en professioneel ontwerp voor de verbouwing. Wij zijn immers altijd de vertrouwde tekenaar om de hoek. Vraag nu daarom gratis een offerte aan en wij bespreken samen je de wensen en eisen tijdens een advies gesprek.

Bouwbegeleiding

Wij helpen elk verbouwingsproject met een unieke bouwbegeleiding. Vanaf het eerste idee staan wij klaar om je te ondersteunen met het ontwerp. Vervolgens helpen we je met de voorbereiding en coördinatie van de bouw. Daarbij komen we met regelmaat op de bouwplaats voor controle en kwaliteitsbewaking. Dit doen we allemaal voor jou zodat je onbezorgd aan een verbouwing kan beginnen.

Bouwtekeningen

Voor elke verbouwing aan, op of rond jouw huis maken wij bouwtekeningen en verzorgen we omgevingsvergunningen. Hier onder is te zien welke verbouwingen dit allemaal zijn. Staat jouw verbouwing er niet tussen? neem contact met ons op, dan maken wij voor jou een aparte gratis offerte.

Aanbouw of Uitbouw
Serre
Dakkapel
Carport
Garage
Erfafscheiding
Dakterras
Erker
Kozijnen
Overkapping of Veranda
Tuinhuis of Schuur

Menu