• Bel voor informatie of een
  • afspraak: 06 24 72 76 16

Bouwkundig advies

Wij bieden aan iedereen professioneel advies op gebied van bouwkunde. Je kan bij ons terecht voor vragen over bouwoffertes, of je komt er niet helemaal uit tijdens de verbouwing. Wij bieden je meerdere mogelijkheden om je tijdens, voor en na het bouwproces te helpen.

Bouwbegeleiding

Wij helpen elk verbouwingsproject met een unieke bouwbegeleiding. Vanaf het eerste idee staan wij klaar om je te ondersteunen met het ontwerp. Vervolgens helpen we je met de voorbereiding en coördinatie van de bouw. Daarbij komen we met regelmaat op de bouwplaats voor controle en kwaliteitsbewaking. Dit doen we allemaal voor jou zodat je onbezorgd aan een verbouwing kan beginnen.

Offertebegeleiding

Als je gaat bouwen of verbouwen kan je offertes aanvragen bij meerdere aannemers en/of architecten. Hierbij kan het natuurlijk zo zijn dat deze niet helemaal duidelijk zijn en dat je met vragen blijft zitten. Wij fungeren als onafhankelijke partij tussen jou en de aannemer en/ of architect waarbij je altijd de beste prijs kan verwachten.

Onderhoudsadvies

Als de bouwkundig onderhoud van je woning goed bijgehouden wordt, dan zal dit de onderhoudskosten enorm afnemen. Daarbij is goed advies van een specialist altijd gewenst. Wij geven bouwkundig onderhoudsadvies voor jouw woning waarbij je in de toekomst niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan.

Menu