• Bel voor informatie of een
  • afspraak: 06 24 72 76 16

Funda plattegrond

Een plattegrond toevoegen aan je Funda advertentie is een kwalitatieve aanwinst. Het helpt de online bezoeker om zich in te leven in de woning en zorgt voor veel inzicht in ruimtes en indelingen. Wij bieden twee verschillende soorten plattegronden aan voor op Funda.

2D Funda Plattegrond: Vanaf € 40,-

Met een 2D Funda plattegrond maak je duidelijk en helder inzichtelijk hoe je woning in elkaar zit. We visualiseren de woning waarbij het duidelijk wordt hoe de ruimte, indeling en maatvoering van jouw woning is. Al met een schets kunnen we op een snelle manier een 2D plattegrond ontwikkelen zodat je deze direct kan gebruiken.

3D Funda Plattegrond: Vanaf € 70,-

Met een 3D Funda plattegrond voeg je een extra dementie toe aan de advertentie van jouw woning. Je woning wordt op een zeer exclusieve manier aangeboden waardoor je meer bezoekers trekt. Potentiële kopers zien met deze 3D plattegrond direct hoe de ruimtelijke indeling in de woning vertegenwoordigt wordt.

Snelle service

Wij kunnen nadat je ons benaderd hebt binnen 12u al een afspraak maken en het product leveren. Onze snelle service zorgt er voor dat je compleet ontzorgd word en dat je woning direct hoger geplaatst wordt op Funda. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Voordeelpakketten

Wij bieden voordeelpakketten aan voor een complete service bij jouw woning verkoop. Er zijn verschillende pakketten ontwikkeld zodat jij een complete en professionele vertegenwoordiging hebt van je woning bij Funda. [lees meer]

Menu