• Bel voor informatie of een
  • afspraak: 06 24 72 76 16

Dakterras Bouwtekeningen

Met een dakterras op je woning creëer je een mogelijkheid om elk seizoen optimaal van het weer te kunnen genieten. Voor elk dakterras dat aangelegd wordt is er een omgevingsvergunning nodig. Voor deze vergunning is er een bouwtekening nodig. Deze bouwtekeningen heb je nodig om aan de gemeente duidelijk te maken hoe het dakterras er uit komt te zien, en bij de aannemer zodat hij jouw project kan realiseren. Wij zorgen voor kwalitatieve bouwtekeningen voor jouw dakterras tegen een scherpe prijs.

Schetsontwerp

Wij staan vanaf het begin klaar bij het ontwerp van jouw nieuwe dakterras. Wij stellen samen met jou de wensen en eisen van de verbouwing op, die we vervolgens voor jou visualiseren. Met een virtueel ontwerp, 3D ontwerp, artist-impression of 2D schetsontwerp presenteren wij jouw plannen aan de gemeente. Door een goede communicatie met de gemeente voorkomen wij verrassende kosten in het vergunningstraject.

Bouwtekeningen

Welke bouwtekeningen van de dakterras ontvang je van ons:

  • Plattegronden van de bestaande en nieuwe situatie
  • Gevelaanzichten van de bestaande en nieuwe situatie
  • Doorsneden van de bestaande en nieuwe situatie
  • Bouwkundige details
  • Situatie tekening

Onze Werkwijze

Onze complete service met diensten en producten voor jouw dakterras zijn onder andere:

Gratis Offerte en Adviesgesprek

Met onze vakkundige service, unieke begeleiding en scherpe tarieven assisteren wij graag. Wij helpen je met een uniek en professioneel ontwerp voor de nieuwe dakterras. Wij zijn immers altijd de vertrouwde tekenaar om de hoek. Vraag nu daarom gratis een offerte aan en wij bespreken samen je de wensen en eisen tijdens een advies gesprek.

Menu