• Bel voor informatie of een
  • afspraak: 06 24 72 76 16

Aanbouw of Uitbouw Bouwtekeningen:

Met een verbouwing aan je woning vergroot je makkelijk het woonoppervlak, hiervoor is een aanbouw of uitbouw een goede keuze. Voor vrijwel elke verbouwing die je doet aan een woning zijn bouwtekeningen nodig. Deze bouwtekeningen heb je nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen bij de gemeente, en bij de aannemer zodat hij jouw project kan realiseren. Wij zorgen voor kwalitatieve bouwtekeningen voor jouw aanbouw of uitbouw tegen een scherpe prijs.

Schetsontwerp

Wij staan vanaf het begin klaar bij het ontwerp van jouw nieuwe aanbouw of uitbouw. Wij stellen samen met jou de wensen en eisen van de verbouwing op, die we vervolgens voor jou visualiseren. Met een virtueel ontwerp, 3D ontwerp, artist-impression of 2D schetsontwerp presenteren wij jouw plannen aan de gemeente. Door een goede communicatie met de gemeente voorkomen wij verrassende kosten in het vergunningstraject.

Bouwtekeningen

Welke aanbouw of uitbouw bouwtekeningen ontvang je van ons:

  • Plattegronden van de bestaande en nieuwe situatie
  • Gevelaanzichten van de bestaande en nieuwe situatie
  • Doorsneden van de bestaande en nieuwe situatie
  • Bouwkundige details
  • Situatie tekening

Onze Werkwijze

Onze complete service met diensten en producten voor jouw aanbouw of uitbouw zijn onder andere:

Adviesgesprek en Gratis Offerte

Met onze vakkundige service, unieke begeleiding en scherpe tarieven assisteren wij graag. Wij helpen je met een uniek en professioneel ontwerp voor de nieuwe aanbouw of uitbouw. Wij zijn immers altijd de vertrouwde tekenaar om de hoek. Vraag nu gratis een offerte aan en wij bespreken samen je de wensen en eisen tijdens een advies gesprek.

 

Menu