• Bel voor informatie of een
  • afspraak: 06 24 72 76 16

Tuinhuis of Schuur Bouwtekeningen

Met een tuinhuis of schuur bied je op een eenvoudige manier onderdak aan fietsen, motor of tuinmeubilair. Hierbij wordt de tuinhuis of schuur gezien als een bebouwing en hiervoor zijn er dus bouwtekeningen nodig. Deze bouwtekeningen heb je nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen bij de gemeente, en bij de aannemer zodat hij jouw project kan realiseren. Wij zorgen voor kwalitatieve bouwtekeningen voor jouw tuinhuis of schuur tegen een scherpe prijs.

Schetsontwerp

Wij staan vanaf het begin klaar bij het ontwerp van jouw nieuwe tuinhuis of schuur. Wij stellen samen met jou de wensen en eisen van de nieuwe tuinhuis of schuur op, die we vervolgens voor jou visualiseren. Met een virtueel ontwerp, 3D ontwerp, artist-impression of 2D schetsontwerp presenteren wij jouw plannen aan de gemeente. Door een goede communicatie met de gemeente voorkomen wij verrassende kosten in het vergunningstraject.

Bouwtekeningen

Welke bouwtekeningen van de tuinhuis of schuur ontvang je van ons:

  • Plattegrond van de bestaande en nieuwe situatie
  • Gevelaanzicht van de bestaande en nieuwe situatie
  • Doorsnede van de bestaande en nieuwe situatie
  • Bouwkundige details
  • Situatie tekening

Onze Werkwijze

Onze complete service met diensten en producten voor jouw tuinhuis of schuur zijn onder andere:

Gratis Offerte en Adviesgesprek

Met onze vakkundige service, unieke begeleiding en scherpe tarieven assisteren wij graag. Wij helpen je met een uniek en professioneel ontwerp voor de nieuwe tuinhuis of schuur. Wij zijn immers altijd de vertrouwde tekenaar om de hoek. Vraag nu daarom gratis een offerte aan en wij bespreken samen je de wensen en eisen tijdens een advies gesprek.

Menu