• Bel voor informatie of een
  • afspraak: 06 24 72 76 16

3D visualisatie

3D Visualisaties kunt u bij RVN cad-service laten maken. Wij kunnen u de mogelijkheden laten zien voor uw huis en met een visualisatie al in een vroeg stadium laten zien welke sfeer en uitstraling ontstaat nog voor er wijzigingen in de woning worden aangebracht.

3D visualisaties

3D Visualisaties door RVN Cad Service

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenbureau RVN cad-service is gevestigd in Hellevoetsluis en sinds juli 2011 actief. De werkzaamheden bestaan uit het volledig verzorgen van nieuw- en verbouwplannen in de woning- en utiliteitsbouw.

Een greep uit onze werkzaamheden: 3d visualisaties,(omgevings) vergunningen, (bouwkundig) tekenwerk, bouwadvies, en bouwbesluittoetsing.

Bekijk al onze diensten

Werkwijze voor ‘ 3d visualisaties ‘

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij diverse tekeningsets samengesteld. Deze sets bestaan uit basis producten en consulten welke u nodig heeft om bijvoorbeeld een vergunning te verkrijgen. Als de tekeningsets niet voldoende zijn, of u wilt graag een nog completer pakket dan kunt u dit uitbreiden met de andere diensten en producten die wij aanbieden.

Ja, ik wil 3d visualisaties van mijn huis

Ons pakket biedt u alles wat nodig is om een vergunning te verkrijgen en een offerte aan te vragen bij een aannemer, namelijk:

  • Wij sturen uw aanvraag direct door naar één van onze bouwkundigen.
  • Deze bouwkundige neemt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur, telefonisch contact met u op. Hierbij wordt globaal het plan doorgesproken zodat de officiële offerte opgesteld kan worden.
  • Als u akkoord geeft op de offerte bellen wij u op om een afspraak te maken of U verstrekt de tekenaar de informatie die nodig is om de bouwtekening voordelig naar uw wensen te kunnen maken. Dit kan tijdens natuurlijk ook tijdens het kennismakingsgesprek. Indien u nog niet beschikt over bruikbare tekeningen van de bestaande situatie kunt u uw situatie door onze professionals laten inmeten.
  • Onze bouwkundigen zijn op de hoogte van het geldende bouwbesluit en toetsen uw plan tevens aan het bestemmingsplan en geldende regelgevingen.
  • De tekenaar vraagt voor u een vergunning aan. In vrijwel alle gevallen zullen hiervoor de gemaakte tekeningen nodig zijn. Vaak zijn er ook constructieberekeningen nodig voor het aanvragen van een vergunning. Voor het maken van een constructieberekening kunt u onze bouwkundigen vragen naar het voordelige tarief. Het maken van een constructieberekening zit niet bij de prijs voor het aanvragen van bouwtekeningen en een vergunning inbegrepen. Na ontvangen van de omgevingsvergunning van uw gemeente kan de verbouwing of de bouw daadwerkelijk beginnen.
  • Zodra uw vergunning door u is ontvangen krijgt u een factuur toegestuurd.
  • Ook na het ontvangen van uw omgevingsvergunning kan RVN cad-service u van dienst zijn met bijvoorbeeld: offertes van aannemers, bouwbegeleiding, advies.

Wij bewaren uw tekeningen voor tenminste 7 jaar digitaal zodat u ze te allen tijde kan opvragen. Ook is het natuurlijk mogelijk de tekeningen te printen, zodat u een papieren versie heeft.

Garantie
Tot 6 maanden na de het aanvragen van uw vergunning heeft u garantie op de door ons gemaakte tekeningen. Mocht er iets in de bouwtekening niet correct zijn, dan krijgt u een gratis aanpassing. Uiteraard geldt dit niet indien u zelf nieuwe wijzigingen aan ons doorgeeft.

Menu