• Bel voor informatie of een
 • afspraak: 06 24 72 76 16

Tekeningset kopen

RVN cad-service verzorgt als bouwkundig tekenbureau volledige tekeningsets voor uw nieuw- en verbouwplannen in de woning- en utiliteitsbouw. Voor een tekeningset kopen bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen samenwerken met een architect om ondersteuning te bieden vanaf de eerste schets, maar RVN cad-service geeft ook advies voor het verder uitwerken van een al bestaand concept tot aan het aanvragen van de vergunning.

Tekeningset kopen

Een tekeningset kopen bij RVN cad-service

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij diverse tekeningsets samengesteld. Bij elke tekeningset is aangegeven wat er in het pakket zit. Deze tekeningen worden geheel in uw situatie getekend. Zo voorziet RVN cad-service, wanneer u een tekeningset koopt bij ons, u van unieke tekeningen voor het verkrijgen van een vergunning en/of voor het aanvragen van een offerte bij een aannemer.

Als de tekeningsets niet voldoende zijn, of u wilt graag nog een completer pakket, dan kunt u dit uitbreiden met andere diensten die wij aanbieden. Zo is RVN cad-service u ook graag van dienst met:

 • Bouwkundig advies: RVN cad-service voorziet u te allen tijde van het juiste advies. Vanaf de eerste afspraak is onze aanpak persoonlijk maar professioneel met passie, waarbij alle onderwerpen aan bod komen als: bouwregelgeving, bouwfysische aspecten en bouwplanontwikkeling.
 • Omgevingsvergunningen: Vergunningstraject voor bouwen, milieu en ruimte als vervanging voor de verschillende losse vergunningen, zoals bouwvergunningen, watervergunningen en milieuvergunningen.
 • Constructieberekeningen: Grotere verbouwingen vragen door de aanpassingen aan draagconstructies van uw woning of pand altijd om een constructieberekening. Dit geldt ook voor compleet nieuwe bouwwerken.

Voor bovenstaande diensten geldt te allen tijde dat uw wensen op de eerste plaats komen. Door ons ruime netwerk kunnen we uw project tegen een scherp tarief aanbieden.

Ja, ik wil een tekeningset kopen bij RVN cad-service!

Geïnteresseerd in wat RVN cad-service voor uw tekeningset kopen kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerteaan! Van ons mag u dan het volgende verwachten:

 • Wij sturen uw aanvraag direct door naar één van onze bouwkundigen.
 • Deze bouwkundige neemt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur, telefonisch contact met u op. Hierbij wordt globaal het plan doorgesproken zodat de officiële offerte opgesteld kan worden.
 • Als u akkoord geeft op de offerte bellen wij u op om een afspraak te maken of U verstrekt de tekenaar de informatie die nodig is om de bouwtekening voordelig naar uw wensen te kunnen maken. Dit kan tijdens natuurlijk ook tijdens het kennismakingsgesprek. Indien u nog niet beschikt over bruikbare tekeningen van de bestaande situatie kunt u uw situatie door onze professionals laten inmeten.
 • Onze bouwkundigen zijn op de hoogte van het geldende bouwbesluit en toetsen uw plan tevens aan het bestemmingsplan en geldende regelgevingen.
 • De tekenaar vraagt voor u een vergunning aan. In vrijwel alle gevallen zullen hiervoor de gemaakte tekeningen nodig zijn. Vaak zijn er ook constructieberekeningen nodig voor het aanvragen van een vergunning. Voor het maken van een constructieberekening kunt u onze bouwkundigen vragen naar het voordelige tarief. Het maken van een constructieberekening zit niet bij de prijs voor het aanvragen van bouwtekeningen en een vergunning inbegrepen. Na ontvangen van de omgevingsvergunning van uw gemeente kan de verbouwing of de bouw daadwerkelijk beginnen.
 • Zodra uw vergunning door u is ontvangen krijgt u een factuur toegestuurd.
 • Ook na het ontvangen van uw omgevingsvergunning kan RVN cad-service u van dienst zijn met bijvoorbeeld: offertes van aannemers, bouwbegeleiding, advies.

Wij bewaren uw tekeningen voor tenminste 7 jaar digitaal zodat u ze te allen tijde kan opvragen. Ook is het natuurlijk mogelijk de tekeningen te printen, zodat u een papieren versie heeft.

Garantie
Tot 6 maanden na de het aanvragen van uw vergunning heeft u garantie op de door ons gemaakte tekeningen. Mocht er iets in de bouwtekening niet correct zijn, dan krijgt u een gratis aanpassing. Uiteraard geldt dit niet indien u zelf nieuwe wijzigingen aan ons doorgeeft.

Menu